Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Ντεμπούτο της Qoros στη Γενεύη


Θα παρουσιάσει το πρώτο της μοντέλο με ονομασία GQ3

Μία νέα εταιρία ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή της το Μάρτιο, στο σαλόνι της Γενεύης, Παρουσιάζοντας το πρώτο της μοντέλο, με την ονομασία GQ3, καθώς και δύο ακόμα πρωτότυπα.

Ο λόγος για την Qoros, μία Κινέζικη κατά βάση εταιρία, η οποία όμως στόχευσε εξαρχής στην ευρωπαϊκή αγορά. Η ίδρυσή της έγινε το 2007, από την Chery Automobile, τη μεγαλύτερη ανεξάρτητη αυτοκινητοβιομηχανία της Κίνας και την Israel Corporation.

Τα κεντρικά της βρίσκονται στο Changshu, στην ίδια περιοχή που ολοκληρώνεται και το πρώτο της εργοστάσιο. Αρχικά ο στόχος της είναι να παράγει 150.000 αυτοκίνητα ετησίως, τα οποία αργότερα θα αυξηθούν στις 450.000.

Αναφορικά με το πρώτο της μοντέλο, το GQ3, είναι ένα compact sedan το οποίο θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Κίνα και προς τα τέλη του 2013 θα έρθει και στην Ευρώπη. Παράλληλα με αυτό, στα πλαίσια της έκθεσης, η Qoros θα παρουσιάσει δύο ακόμα πρωτότυπα, τα οποία θα βασίζονται στο ίδιο πλαίσιο, cross hybrid concept και estate concept.

Σε αντίθεση με άλλους, κινέζους κατασκευαστές, η Qoros φαίνεται να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ευρωπαϊκή της πορεία. Δεν είναι τυχαίος ο σχεδιασμός του GQ3, που σύμφωνα με τους υπευθύνους εκπέμπει ένα γερμανικό design. Αντίστοιχα, στον τομέα της ασφάλειας υποστηρίζουν ότι το μοντέλο τους είναι δομημένο έτσι ώστε να πληροί τα υψηλότερα ευρωπαϊκά στάνταρ του Euro NCAP.

Πηγή: autotriti.gr
ιεκ, δημοσια ιεκ, ιεκ δημοσια, iekxini, iek xini, iek-xini, ιεκ θεσσαλονικης, ιδιωτικα ιεκ, δημοσιο ιεκ, iel, iek peiraia, σχολες κομμωτικης, ιεκ αθηνας, ιδιωτικα ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ ξυνη, ιεκ θεσσαλονικης, δημοσια ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ οαεδ, ιεκ πατρας, ιεκ ειδικοντητες, σπουδες, spoudes, ιεκ κομμωτικης, ιεκ πληροφορικης, ιεκ φυσικοθεραπειας, ιεκ μηχανολογιας, ιεκ λογιστικης, ιεκ μαγειρικης, ιεκ σεφ, iek sef">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου