Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Υγραέριο: η απάντηση στην κρίση του καυσίμου


Η χρήση υγραερίου στα αυτοκίνητα ως καύσιμο κίνησης, ήταν το κεντρικό θέμα σεμιναρίου που διοργάνωσε ο τομέας Μηχανικών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, στο πλαίσιο του Xinis Education Festival 2013.
Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο κ. Δημήτρης Βαλμάς, πιστοποιημένος τεχνικός της ιταλικής εταιρείας TARTARINI, ο οποίος παρουσίασε στο κοινό τα θετικά στοιχεία της υγραεριοκίνησης, όχι μόνο για την οικονομία αλλά και για το περιβάλλον.

Το σεμινάριο άνοιξε με χαιρετισμό από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Συνεργείων Υγραεριοκίνησης Β. Ελλάδος, τον κ. Στέλιο Μπατσιούδη, ο οποίος προέτρεψε τους σπουδαστές αλλά και τους επαγγελματίες που παρακολούθησαν το σεμινάριο, να ειδικευτούν πάνω στην υγραεριοκίνηση, η οποία αποτελεί την ουσιαστική απάντηση στην κρίση.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου όσοι το παρακολούθησαν παρέλαβαν βεβαίωση συμμετοχής, με την οποία θα εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους.

Γίνετε μέλος του Xinis Education Festival 13 και αποκτήστε το V.I.P. Pass με το οποίο θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις δωρεάν εκδηλώσεις από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο του 2013.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου